lauantai 14. heinäkuuta 2012

Lastenhuoneen sisustuskuume

Vaikka Ikea monessa aiheuttaakin puistatusta, niin meillä Ikean huonekaluja löytyy useampiakin. Jo monta vuotta muutoissa ovat mukana kulkeneet Lack-lipastot ja nyt uuteen kotiimme ovat päässeet Hemnes sekä Liatorp-sarjan tuotteet, valkoisena tottakai. Tulevassa lastenhuoneessa on tällä hetkellä Lack-sarjan iso kuuden laatikon lipasto, korkea viiden laatikon lipasto ja takorautainen vierassänky. Nykyisissä lipastoissa ei sinällään ole mitään vikaa, ne ovat hyviä säilytyskalusteita mutta kun ne ovat tähän mennessä jo olleet myös olohuoneen kalusteita, niin vaihtelu virkistäisi.

Mikäli saisin valita Ikeasta toivehuonekalut L:n tulevaan huoneeseen, valitsisin Hemnes-sarjaa:

Vaatteet muuttaisivat vaatekaappiin, johon saisi reilusti vaatteita kauniisti hengariin:

Olen haaveillut kirjahyllystä L:lle, koska itse rakastin kirjoja jo lapsena. Liitimme pojan jo kirjakerhoonkin, joten kirjojakin olisi hyllyjen täytteeksi tiedossa. Koska hyllyjä on näin paljon, voisi hyllyssä säilyttää myös leluja ja siihen olisi saatavana myös yhteensopivia rottinkikoreja pienemmille aarteille:


Ja vielä yksi säilytyskaluste olisi tärkeä, uusi lipasto. Lipastoon voisi laittaa vaatteita, leluja, aarteita ja kaikkea mitä pieni poika huoneessansa tarvitsee. Tämän ottaisin mielelläni meidän makuuhuoneeseenkin, mutta valitettavasti tilaa ei ole. Ei edes sitten kun pinnasänky muuttaa omaan huoneeseensa....


Kuvat lainattu Ikealta

2 kommenttia:

  1. Täälläkin lastenhuoneen sisustus on taas käynnissä, ehkä se kohta jo näyttää enemmän lastenhuoneelta kuin varastolta... Tuo lipasto on muuten uskomaton, meillä se toimii lasten vaate"kaappina" ja se imee sisäänsä uskomattoman määrän vaatteita! Ja tukevakin on, ei tarvitse jatkossa pelätä sen kaatuvan jonkun pikkukiipeilijän päälle. Taatusti hintansa arvoinen, tykkään!

    VastaaPoista
  2. Mua häiritsee Ikean mööbeleissä se, kun aika suuri osa niistä on sellaisia lastulevyhässäköitä. Mutta esimerkiksi hoitopöytä ostettiin Ikeasta, koska löytyi kauniin mallinen ja massiivipuinen vaihtoehto. Lisäksi hyvää oli se, että siitä saa lipaston pojan huoneeseen sitten kun hoitopöytää ei enää tarvita.

    Plussaa Ikean huonekaluissa tuo niiden kaunis ulkomuoto. Nuo kaikki ovat kyllä kauniita. Netistä löytyy paljon kivoja vetimiä lastenhuoneeseen, joten niilläkin noita lipastoja saa "kohennettua". Ostin itse valkoiset norsunpäävetimet hoitopöytään ja heti tuli kivempi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, mutta luen sen vielä ennen julkaisua