perjantai 6. heinäkuuta 2012

Mattoilua ja iltapäikkärit manducassa

Reklamaatio selvisikin yllättävän nopeaa ja siitä seuraakin vinkki nro 3: Älä anna periksi, jos koet olevasi oikeassa ;) Sain aamulla erittäin ystävällisen puhelinsoiton maahantuojalta, jonka kanssa sovimme puuhamaton vaihdosta uuteen. Saimme vaihdon suoritettua jo tänään ja poika on päässyt testaamaan toimivaa paneelia. Fiksu poika (äitiinsä tullut, heh köh....) hoksasi heti, että paneelia potkimalla pystyy itse laittamaan sen soimaan ja tätä onkin sitten touhuttu pitkin päivää.

Puuhamatto on L:lle ihan ehdoton, jos haluaa hänen viihtyvän edes hetkisen selällään. Kova hinku on kääntyä koko ajan mahalleen, mutta kun ei voimat vielä riitä kovin pitkään mahalla oloon ja sitten iskee turhautuminen. Tosin entisen parin minuutin sijaan hän saattaa olla jopa 10min tyytyväisenä mahallaan ja potkii menemään hurjaa vauhtia. Voi sitä päivää, kun löytyy moottori alle ja konttausvaihe alkaa... Mahallaan ollessa on kehitystä havaittavissa, sillä nyt harjoillaan jo kämmennojaa entisen kyynärnojan lisänä. Poikaa kovasti kehuessa saa ihanat hymyt ja naurut, selvästikin tykkää, kun uudet taidot huomioidaan :)

Iltalenkki tehtiin tänään L:n ollessa manducassa ja kuinka ollakaan, hän siihen nukahti jo n. 10min kävelyn jälkeen ja nukkuikin melkein puolentoista tunnin unet! Tällaisia lenkkejä lisää, ehkäpä jossain vaiheessa uskaltautuisi jopa kaupungille asti ilman vaunuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, mutta luen sen vielä ennen julkaisua