torstai 19. heinäkuuta 2012

Vieraisilla

Huh ihanaa kiirettä, ollaan oltu sekä vieraana, että emäntinä ja päivät ovat mennä hujahtaneet ohi! Hieman tiivistettynä menneitä päiviä, niin ollaan käyty ihmettelemässä koiria ja miettimässä, että minkähänlaisen koiran L valitsisi, jos hänelle mahdollisuus annettaisiin ;) L tyytyi hyvin pitkälti nukkumaan koko reissun ajan repussa, joten mielipide jäi tällä kertaa kuulematta. Kävin myös L:n kanssa liinatreffeillä tutustumassa liinailun ihmeelliseen maailmaan ja onpa nyt ensimmäinen lenkki liinan kanssa jo tehtynä. Vielä vaatii hivenen harjoittelua, mutta kyllä se tästä, innostus on kuitenkin löytynyt!

Uutena piirteenä on löytynyt vierastaminen ja erityisesti toisten pienten lasten äänet pelottavat. Itse olen ollut hyvin ujo pienenä, joten tämä voi olla jokin vaihe tai sitten omena ei ole kauas puusta pudonnut... Onneksi äidin tai isän lohduttava syli rauhoittaa pienen pelokkaan, mutta onhan toisella niin surkea ilme ja oikeat krokotiilin kyyneleet!

L on aamupäiväunilla ja minulla parsa kiehumassa, joten nyt äkkiä pyykkien laittoon, että ehtii kaiken ennen kuin poika herää! Ihanaa torstaita ja viikonlopun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, mutta luen sen vielä ennen julkaisua