sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kuvauksellinen





Tänään käytin pojan hyväntuulisuuden hyväkseni ja otin pojasta 4kk-kuvat. Vierashuoneen sohvalla on suuria tyynyjä, joita vasten asettelin luonnonvalkean lampaantaljan ja sitten vain L sitä vasten tukevaan nojaan. Suurin osa kuvista on sellaisia, joissa L on joko hyvin vakava ilme naamallaan "minua ei kiinnosta"-asenteella tai sitten veikeällä ilmeellä kieli ulkona. Otin lähemmäs 100 kuvaa, joten kyllä niistä onneksi löytyi muutama kivakin :) Kunhan miehen loma alkaa, niin täytyy katsoa ajan kanssa koneelle kertyneet kuvat ja teettää mieluisammat ihan paperikuvina. Kehyksetkin olen jo ostanut, vain kuvat puuttuvat.

Kuvien ottamisen lisäksi tänään ollaan ihmetelty kuvia lattialla. Tuo "haitarikuvakirja" tai mikä ikinä onkaan nimeltään on todellinen suosikki ja se on yleensä hoitoalustan sivuilla viihdykkeenä. Hoitoalustalta L joutuu aina katselemaan tuota ns. väärästä kuvakulmasta, joten tänään otin sen lattiapuuhiin mukaan ja heti L:n piti kääntyä mahalleen kuvia katselemaan. Tuo aurinkokuva on suosikki, sitä L mielellään katselee ja välillä innostuu auringolle juttelemaankin. Toisella puolella on pääsääntöisesti musta-valkoväritteiset, selkeät kuvat ja niitä katseltiin pienempänä.

Kuvassa näkyvä metsolan body on yksi minun suosikkejani, mutta valitettavasti jäämässä jo pieneksi. L:lla oli tuo myös puna-valkoisena edellisessä koossa ja mietin, että vieläköhän nuo ovat valikoimassa. Metsolan nettisivujen mukaan niitä saisi keltaisena 2-laatuisena, mutta osaisinko pitää sen väristä pojalla... Samaa kuosia saisi myös metrikankaana eri väreissä, kuinka ihana peitto tuosta musta-valkoisesta tulisikaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, mutta luen sen vielä ennen julkaisua