torstai 21. kesäkuuta 2012

Namskis

Minun pieni vauvani on hävinnyt jonnekin ja tilalle on tullut pieni suuri miehenalku. L:sta on tullut niin reipas, nukahtaa kiltisti päiväunilleen edelleen neljä kertaa päivässä, jumppailee puuhamatollaan ja osaa jo kääntyä oikean kyljen kautta selältä mahalleen. Vauhtia riittää jaloissa ja puuhamatolla ollessaan potkii menemään minkä ehtii. Kova hinku olisi päästä eteenpäin, mutta ihan vielä ei taidot riitä siihen. Kunhan tämä poika löytää liikkumisen taidon, niin tuleekin kiireiset ajat ;)

Ensimmäinen annos kiinteitä on myös maisteltu ja maistelu aloitettiin bataatilla. Koko syöntituokio napattiin videolle ja sille saa varmasti nauraa monet kerrat vielä. Niin hauskoja ilmeitä näkyi pojan naamalla, kun mietiskeli, että mitähän tuo mamma oikein suuhun pistää. Vitamiinit hän ottaa lusikasta hyvin nautiskellen, joten ei tainnut olla bataatti lempimakua :P Bataatilla jatketaan kuitenkin muutama päivä ja sitten taas jotain uutta ruokalistalle :)

Ihanaa juhannusta kaikille ja pitäkäähän toisistanne huolta <3

2 kommenttia:

  1. Oon jonkin aikaa seuraillut blogiasi. Kivaa ja vaihtelevaa luettavaa. Meillä on ilmeisesti melko samanikäiset lapset. Milloinkas L on syntynyt? Meillä nuorimmainen on syntynyt maaliskuun alussa. =) Mukavaa juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. L on syntynyt helmikuun lopulla, joten hyvinkin samanikäisiä ovat :) Ihanaa juhannusta teidänkin perheelle!

      Poista

Kiitos kommentistasi, mutta luen sen vielä ennen julkaisua