lauantai 2. kesäkuuta 2012

Voihan raskauskilot

Raskauden aikana paino ei noussut kuin reilut 10kg ja maha oli koko ajan pieni, ns. täynnä vauvaa. Kuvittelin, että kun synnytyksessä hävisi jo puolet kertyneistä kiloista, lähtisivät loputkin helpolla. Mutta ei, paino tuntuu enemmänkin vain nousevan. Itsekuri helpottaisi ehkä asiaa, sillä väsymykseen on niin helppo ottaa "lohtuherkkuja". Vaunulenkkeilen joka päivä ja L vaatii myös viihdytystä kävellen sisällä, mutta jotain muuta pitäisi keksiä.

Hyviä vinkkejä raskauskilojen pudotukseen otetaan vastaan! Vai olisiko muita mukaan "vauvamaha pois"-projektiin :P Kyselen minä ja jatkan karkkipussin tuhoamista... Mutta hei, onhan tänään kuitenkin lauantai ;)

5 kommenttia:

  1. Moi.

    Täällä yksi lukijasi on raskauskilojen kanssa painiskelija, synnytyksestä on 6 viikkoa. Raskauden loppuaikana paisuin turvotuksen takia kuin pullataikina ja synnytystä edellisenä iltana puntari näytti +17 kiloa verrattuna rv 8:n! Tuosta paino tippui kolmisen kiloa, joten yhteensä kävin plussalla sen parikyt kiloa. huhhuh. Onneksi jo viikon päästä synnytyksestä vaaka näytti -14 kiloa, mutta edelleen pyörin noissa samoissa lukemissa. Liikkumaan en aluksi päässyt ollenkaan, kun olin niin kipeä. Nyt vaihtelevasti käyn vaunulenkillä ja kotosalla tanssitaan vauvan kans ja kerran olen uskaltanut jo zumbaakin kokeilla.

    Eli vauvamaha pois-projektiin olisi täällä ainakin yksi osallistuja. (: Pelkkään vauvamahan karistamiseen en kuitenkaan ole tyytyväinen, vaan painonpudotushaaste omalla kohdalla on suurempikin, mutta aluksi nuo vauvakilot ois kiva saada poijes..

    Terkuin Krista

    http://risutin-huhtikuunhelmi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zumbaa olisikin mukava kokeilla, mutta miehen työvuorojen takia ei säännöllinen harrastaminen onnistu ilman vauvaa. Täytyypäs miettiä tosissaan tuota projektia, ei se välttämättä olisi niin huono ajatus kannustuksena :)

      Poista
  2. Täälläkin kamppaillaan raskauskilojen kanssa... :( Kai ne aikanaan lähtee, mutta tällä hetkelllä vaan tuntuu, että haluan nythetiäkkiä niistä eroon, varsinkin tuosta mahasta. Vauvamaha-pois projekti kuulostais kyllä erittäin hyvältä. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Imetyshän kuulemma kuluttaa paljon kaloreita, joten sulla on siinä ainakin yksi kalorinpolttomuoto :) Projekti-asia pistetään mietintämyssyyn, löytyisiköhän sinun blogin lukijoista muita halukkaita osallistumaan...?

      Poista
  3. täälläkin voisi olla yksi osallistuja vauvakilojen karistamiseen :) yksin ei saa kyllä mitään aikaiseksi ja vertaistuki olisi mukavaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, mutta luen sen vielä ennen julkaisua