tiistai 15. toukokuuta 2012

Kohti liikkeitä

Meillä käännyttiin tänään ensimmäistä kertaa selältä kyljelleen ja en voinut kuin katsella sekä ihastella kuinka taitava pieni poika minulla on <3 Tyylinä oli jalat pyllyä myöten ilmaan ja heiluriliikkeellä kyljelleen. Aiemmin L ei ole kauheasti edes viihtynyt lattialla makoilemassa, ainoastaan jos on saanut olla puuhamatolla ja puuhamaton laulu soimassa taukoamatta (ei niin miellyttävää äidille...). Nyt on kuitenkin selvästi tullut viime viikon aikana entistä enemmän tarvetta liikkua, potkia ja huitoa, ja sen myötä on lattialla makoilukin kivempaa, kun ei itseään pysty sitterissä istumalla toteuttamaan. Iltapäivällä mies onnistui nappaamaan videolle toisen kääntymisen ja sitä videota ei ehkä koskaan kannata kenellekään näyttää äänet päällä, sen verran on urheilusuorituksen meininkiä ainakin kannustuksen osalta ;)


2 kommenttia:

  1. Kiva, että kirjoitat taas blogia. Kaipailinkin kuulumisianne taukosi aikana. Ihailtavaa on myös päätöksesi kirjoittaa omalla nimelläsi, vaikka joskus mietit juuri näitä yksityisyysasioita. Itselleni tuli tunne, että blogin kirjoittaminen loppuu poikamme syntymään, ja siihen se tosiaan jäi. Seuraan kyllä aktiivisesti muiden blogeja. Saitko muuten selville, miten teksteistä voisi tehdä kirjan? Ihanaa vauva-arkea teille!

    VastaaPoista
  2. Enhän minä osannut olla erossakaan kirjoittelusta, siitä oli jo tullut niin henkireikä. Yksityisyyttä suojelen kirjoitettavilla asioilla. Tänne en voi, enkä halua, enää purkaa kaikkia tuntemuksia, vointeja jne. Olisi mukava kuulla teidänkin kuulumisia vielä joskus :)

    En saanut selville kirja-asiaa, mutta kunhan tässä joku päivä on aikaa, niin otan tavoitteeksi googlettaa vastauksen selville!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, mutta luen sen vielä ennen julkaisua