tiistai 22. toukokuuta 2012

Maailmaa ruusunpunaisin silmin

Äitiys ei suinkaan ole pehmentänyt päätä, vaan nyt kyse on sisustuksesta. Ruskea-valkeaan sisustukseen olen kaivannut jo jonkin aikaa jotain tehosteväriä ja nyt kevään myötä sisustuskuume on vain kasvanut. Tai sitten äitiyslomalla on vain liikaa aikaa katsella kotona ympärilleen... Haaveena on ollut tehosteväriksi hempeä vaaleanpunainen ruusu/ruutukuvioisena ja kun Hemtexissä silmiin sattui kyseistä väriteemaa, en enää malttanut olla nappaamatta jotain ihan pientä mukaan... Kaikeksi onneksi myös Ikea ja Jysk tarjosivat samaan tyyliin sopivia juttuja, joten nyt on väriä kerrakseen. En malta odottaa, että päästään reissusta kotiin ja laittelemaan uudet jutut paikoilleen. Mitään isoa muutosta en halunnut, eikä varmasti mieskään enempää vaaleanpunaista, joten saa nähdä mitä muutamalla tyynyllä, huovalla, kynttilöillä ja pöytäliinalla saadaan aikaan :)

2 kommenttia:

  1. onkohan se tämä kevät, mutta täällä ollaan ihan samoilla fiiliksillä. Tilasin juuri äidiltäni vaaleanpunaisen räsymaton ja rautakaupassa ihastelin vaaleanpunaisia lamppuja. Pitkään olen myös haaveillu ruusukuvioisista verhoista makkariin. Ja mies vaan pyörittelee silmiään... :D

    Lotta

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että meitä hurahtaneita on enemmänkin! Sain juuri uudet jutut ripoteltua pitkin asuntoa ja nyt on niin kesäistä sisälläkin. Sellaisia kauniita kukkakuvioisia verhoja oli hemtexissä, myös sellaisia, joista miehesikin ehkä voisi pitää ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, mutta luen sen vielä ennen julkaisua