keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Musiikkimuistoja

Eilen illalla kävin yksin nopean ostosreissun autolla ja matkalla kuuntelin Johanna Kurkelan levyä, kuten niin usein aiemminkin. Kuunnellessani tuli mieleen ne monet matkat neuvolaan ja kuinka usein herkistyinkään, kun tuli kappale Rakkauslaulu. Lauluhan alkaa sanoilla "Kauan sitten minussa aavistus jo sinusta..." ja se riitti aina saamaan pienen kyyneleen silmäkulmaan. Siitähän se lähti, pienestä aavistuksesta <3

Koska olin levyä kuunnellut niin paljon jo raskausaikana, halusin levyn myös synnytykseen mukaan. Vaikka levy taustalla soikin, en montaakaan kappaletta muista kuulleeni. Yhden kappaleen kyllä muistan, sillä se sai nauramaan ja kehottamaan miestä vaihtamaan kappaletta. Voin nimittäin kertoa, että jos supistaa jo aika kipeää, ei halua kuulla kappaletta, jossa lauletaan "Riko minut hellästi mutta kokonaan...". Kappale on nimeltäänkin Riko minut ja jotenkin se ei rauhoittanut mieltä, joka oli levyn kuuntelun tarkoitus ;)

5 kommenttia:

  1. Liekö univajeella osuutta asiaan, mutta minulla ja miehellä pääsi kunnon nauru tuon kappaleen osuvudesta synnytykseen :D

    VastaaPoista
  2. Ei se tarvitse edes univajetta, tilanne oli hyvin koominen... ;)

    VastaaPoista
  3. Aijai, oli kyllä koominen laulu tuohon tilanteeseen :)

    Tuo levy on myös yksi lemppareitani. Nuo synnytyksessä tapahtuneet "kommellukset" on hauskoja. Meillä mies kolme yötä putkeen valvoneena kysyi kätilöltä ponnistusvaiheen alussa, että ehtisikö nyt vähän nukkua? Kätilö nauroi, että kyllä nyt tehdään kaikkea muuta kuin nukutaan. Kyllä on makeat naurut tuosta saatu monet kerrat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti mieheltäsi, vaikkei ehkä siinä tilanteessa sinua naurattanutkaan ;)

      Poista
  4. Oli kyllä ja parasta oli, että raukka kysyi sitä tosissaan. Siinä vaiheessa kyllä vielä nauratti, mutta hetkenpäästä ei enää ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, mutta luen sen vielä ennen julkaisua