lauantai 26. toukokuuta 2012

Unelmien lastenhuone

3kk:n ikäinen vauva ei tarvitse lastenhuonetta, mutta sisustamista rakastavana minä tarvitsisin sellaisen ;) Olisi niin ihana päästä sisustamaan pienen pojan huonetta kaikella suloisella ja mukavalla! Löysin eräs ilta ruotsalaisen nettiputiikin Jollyroom, jossa olisi aivan ihania lastenhuoneen sisustusesineitä.

Meille voisi muuttaa esim. keinutuoli:


Ihana pöllömatto:


Puinen säilytyslaatikko leluille ja aarteille:

Ja nämä palikatkin ottaisin mielellään:

 Kaikki kuvat Jollyroom:ilta

Kaikkien näiden valmistaja on Kids concept ja mietinkin, että myydäänköhän näitä jossain päin Suomea? Huoneessa meillä on jo valmiina yhdellä seinällä tapetti ja muut ovat maalipinnalla, ja nykyiseen värimaailmaan voisi helposti yhdistää vihreän. Pikkuhiljaahan huoneeseen voisi hankkia kaikkea mukavaa valmiiksi odottamaan asujaansa, nykyään huone toimii vierashuoneena (eli käytännössä pyykinkuivaushuoneena). Jotenkin vielä tuntuu kaukaiselle ajatus, että L muuttaisi omaan makuuhuoneeseensa nukkumaan, mutta voisihan huone olla leikkihuoneena jo aikaisemmassa vaiheessa. Huone on niin vähällä käytöllä, että ihan harmittaa, kun ei siellä tule vietettyä aikaa. Tekisikö erilainen sisustus huoneesta houkuttelevamman vai onko se vain tekosyy päästä shoppailemaan lastenhuonetavaraa ;) 

2 kommenttia:

  1. Minä olen jo lastenhuonetta sisustanut vaikka ei poika sitä käyttöön varmaan vielä hetkeen otakaan. Pikkuhiljaa olen tavaroita ostellut, kun en ole malttanut odottaakaan :) On niin ihanaa katsella pienelle kaikkea kivaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli ehkä minäkin voisin kun sinäkin... Olisikohan se riittävä perustelu myös miehelle ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi, mutta luen sen vielä ennen julkaisua