torstai 17. toukokuuta 2012

Kesää tehdessä

Blogihiljaisuuden aikana meillä on tehty kesää eli menossa on ollut uuden terassin rakennus sekä teimme myös uuden kukkapenkin (suunnitellen samalla jo seuraaviakin). Minä en ole koskaan ollut kukkaihminen ja muuttaessamme nykyiseen kotiimme takapihalla oli viisi kukkapenkkiä, ja piha on ihan normaalikokoinen rivitalon piha... Viime kesänä jo harvensimme penkkien määrää yhteen mutta nyt uuden terassin myötä ja ehkä myös siksi, että äitiyslomalla on liikaa aikaaa suunnitella, on kukkapenkkien määrä jälleen kasvussa. Puutarhamyymälät ovat täynnä ihania kesäkukkia ja niitä olisi mukava kesällä pojan kanssa pihalla ihailla. Hankimme myös laajennetulle terassille uuden sohvaryhmän ja mieli siintää jo vuoden päähän kesään, jolloin poika voi sitten sohvalla leikkiä ja tuolien päällä touhuilla. Enemmän sellaiselle on meillä käyttöä kuin ruokailuryhmälle. Suunnitteilla onkin postaus "näin lapsi muuttaa sisustuksen" kunhan saan kuvat otettua (eli siivottua ensin...). Tuntuu, että nykyään lähes jokainen päätös tehdään lapsen ehdoilla ja lapsen kannalta ajateltuna, mutta niin sen kai kuuluukin mennä :)

Rokotuksista selvittiin todella hyvin! Päivällä alkoi kitinä ja suu oli niin mutrussa, että annoimme särkylääkettä, jonka jälkeen olo helpotti ja hymy palasi kasvoille. Ilta meni vähän surumielin muttei itkien ja poika rauhoittui normaaliin aikaan yöunille. Yö oli vähän levoton, poika tuhisi normaalia enemmän mutta ei missään vaihessa herännyt niin, että olisi tarvinnut antaa lääkettä. Lääkepullo oli valmiina yöpöydällä ja mittasinkin yösyötöllä lämmön, mutta ihan normaali se oli. Seuraavana päivänä ei ollut enää tietoakaan rokotuksista ja kaikki oli kuten normaalistikin. Nyt alkaa rotarokotteen vaikutukset näkymään, viimeksikin oireet alkoivat ilmetä näihin aikoihin ja pahimmillaan olivat viikko rokotteen saamisesta.

4 kommenttia:

  1. Laitappa tosiaan kuvia terassista jahka sen siihen kuntoon saat. Täälläkin kovasti tehdään terassia ja olisi kiva saada siitä kivemman näköinen ristiäisiin mennessä. Muutenkin pihahommat kutsuu, kun jäivät vielä viimekesänä "vähän" kesken.


    Jännityksellä täälläkin odotellaan noita rokotuksia, mutta hauska kuulla, että teillä selvittiin noin mukavasti!

    Hienoa myös, että poika kääntyilee jo. On se hienoa seurata pienen kehittymistä joka päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rotarokotus oli ensimmäisellä kerralla isompioireinen, aiheutti masuvaivoja, pulauttelua ja itkukiukkuisuutta. Onneksi tämä uusinta tuntuu menevän helpommin, kun niin pelkäsin edellisen kaltaisten toistumista.

      Poista
  2. Tunnustus löytyis mun blogista :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, mutta luen sen vielä ennen julkaisua